Kahden pienen lapsen äitinä on vaikea löytää aikaa blogikirjoitteluun. Tämä on helposti se kohta, josta säästää aikaa. Kuitenkin olisi kiva tallentaa pennuista tänne muistoja ja jakaa kuvia muillekin kuin FB kavereille.

Pojat kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia, kuten koiranpentujen pitääkin. Tässä pari kuvaa 5 viikon ikäisistä söpöliineistä. Huom! (c) Elise Eskelinen

poika1_5vko.jpg

Poika1 eli Nenitan Beach Rockin' Beat

 

poika2_5vko.jpg

Poika2 eli Nenitan Beat of Heart

Pojat on totutelleet nyt pesulla käyntiin, autoon ja ulkonakin ovat piipahtaneet. Kaikkeen suhtautuvat todella hyvin. Tykkään pentujen luonteista todella paljon. Vierailijoita on ollut kiitettävästi ja monenlaista tuttavuutta ovat päässeet tekemään. Ruoka maistuu ja aikalailla kiinteetä napua menee turvotettuna korvikkeen, kanamunan, jauhelihan ja jopa VOMin kanssa. Vaihtelen siis mitä ruokaan laitan. 

Eilen sain pentujen rekisteripaperit. RC:n pentupakkaukset olen pistänyt tilaukseen. Myös M&M pitäisi katsoa, että oliko niillä jotain tarjolla. Pikku hiljaa alan koota myös kansiota pojille, jotka sisältää monenlaisia ohjeita.

Pennuille ei vielä ole koteja, joten niitä saa kysellä, mutta vain asialliset tiedustelut huomioidaan. En enää vastaile tekstareihin enkä varsinkaan nimettömiin kyselyihin. Jos olet todella kiinnostunut, niin laita mieluiten kunnollinen sähköposti (elise.eskelinen (at) gmail.com), jossa kerrot itsestäsi, kodistasi ja siitä millaista koiraa etsit. (Puhelu on myös ihan ok, tosin en ole välttämättä kovin hyvin tavoitettavissa.) Kiitos!