Nellin kans käytiin kisaamassa Haukiputaalla OKK:n kisoissa kolme starttia. Ensimmäisen radan tuomaroi Tuomo Pajari. Se oli hyppyrata. Meillä meni todella nätisti aina kolmanneksi viimeiselle esteelle, josta Nelli karkasi ihan väärään suuntaan ja kävi mutkan kepeillä. Tuli siis hieman liian iso kaarros ennen loppusuoraa ja siinä se sitten oli. Muuten olisi ollut nolla ja jopa pienellä kaarroksella oltais ehditty alle ihanne ajan.

Seuraavat kaksi rataa tuomaroi Jarmo Jämsä. Nämä oli agilityratoja ja niissä riitti haastetta. Toinen rata oli jotenkin kamalan sekava, opiskelin sitä vähän väärin ja vasta tutustumisen loppuvaiheessa huomasin asian. Se siis meni ihan kamalasti. Nelli ei myöskään ottanut pahemmin kontakteja, joita oli neljään kertaan radalla. Toiseksi viimeisellä kontaktilla toruin Nelliä ja sitten se otti viimeisen puomin kontaktin ihan nätisti. Alla oli jo hylkäys ennen tätä, sillä Nelli kävi hyppäämässä yhden ylimääräisen hypyn. Seuraavalla radalla Nelli sitten teki kontaktit ihan hyvin. Kuvittelin, että se tekisi vieläkin honommin. Valitettavasti tältä radalta tuli päivän kolmas hylky, kun Nelli irtosi renkaan jälkeen niin paljon, ettei enää ollut hanskassa vaikka sainkin vielä ohjattua kolme hyppyä oikein, olin auttamattomasti myöhässä, kun Nelli oli jo lukinnut putken väärän pään. Siinä ei enää huutamiset auttaneet.

Hauskaa oli kuitenkin ja päälle taisi jäädä taas kauhea halu osallistua uusiin kisoihin. Nämä oli siis meidän vuoden ekat startit. Harmi, ettei ensi kuussa ole lähimailla kisoja.