Tänään oli melkoisen jänskä päivä, niin itselle kuin pennuillekin. Pennut kävi eläinlääkärin tarkastuksessa ja silmäpeilauksessa. Myös Nelli ja Nita kävi näyttämässä simmujaan. Nellin silmät olivat samassa kunnossa kuin aikaisemminkin, jotain ikään liittyvää löytyi josta ei tullut merkintää. Nellihän täytti eilen 7-vuotta! Nitalla oli joku ylimääräinen ripsi kuten aikaisemminkin eli senkin tulos oli sama kuin ennen.

Pennuilla oli kaikki perusasiat kunnossa, ei siis häntämutkia tai sydämen sivuääniä tms. Tytön silmät olivat täysin puhtaat, mutta pojilla oli valitettavasti crd. Tätä sairautta esiintyy shelteissä hyvin paljon ja pentueen vanhemmat ovat siis kantajia, koska itse ovat terveitä. Onneksi kyse on sellaisesta silmäsairaudesta, joka ei etene eikä vaikuta koirien elämään. Poikien kivekset tuntuivat, mutta eivät olleet vielä laskeutuneet. Actionilla oli pieni näppy silmän alaluomessa, johon saatiin rasvaa.

Onneksi ei siis löytynyt mitään vakavia juttuja. Nyt jäämme odottelemaan virallisia papereita ja sitä, kun pennut haetaan uusiin koteihin. KoiraNetissä löytyykin jo pentueen tiedot: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=NENITAN&R=88

Pennuille automatka ei ollut mieluisa kokemus, kuljetushäkkiin tuli oksennusta.  Tämän vuoksi joutuivat ekalle pesulle koko pesue, joka sekään ei tainnut olla kaikkein hauskin juttu. Pitkään nukuttiin sen jälkeen, mutta nyt on taas täystohina päällä!