Neljä viikkoa on nyt täynnä ja enää neljä viikkoa siihen, että pojat lähtevät uusiin koteihin. Pitää yrittää tässä kuviakin ottaa. Kenties huomenna jaksaisi panostaa kunnon seisomakuviin.Silmänisku Olen tässä vähän alkanut katselemaan ja kokoamaan pentupakkauksia ipanoille. Myös silmäpeilausta on kyselty, siruttajakin pitäisi jostain löytää. Nimiä olen myös pohtinut, mutta ei vielä ole mitkään kunnolla iskeneet minuun. Kutsumanimi tytölle on myös edelleen hakusessa.

Pikku hiljaa meillä tutustutaan nappuloiden maailmaan ruokapuolella. Ollaan siis velleistä siirtymässä hitaasti turvotettuihin napuihin. Tällä hetkellä siis syövät sellaista vellin ja muusattujen napujen sekoitusta.Nauru Kynsiä on leikelty jo moneen otteeseen, ovat usein niin vilkkaalla päällä ettei ihan kerralla saa kaikkia kynsiä lyhennettyä. Usein pitää odotella sitä hetkeä, kun jo ovat väsyneempiä.

Melkoista pissashowta alkaa elämä myös jo olemaan. Pennut pissaa enemmän ja isompia lätäköitä kuin aikaisemmin, joten alusia saa vaihtaa tämän tästä. Välillä tuntuu, että itsekin on kyllä päällystetty pissalla. Yllättynyt Vielä Nita syö kakat ja monesti lipittää pissatkin, saas nähdä milloin se loppuu. Nyt kun maitohampaatkin on suuhun ilmestyneet, niin taitaa olla tuo imetys jo vähän tuskaisempaa.

Pennut ovat alkaneet tutkimaan pentulaation ulkopuolista elämää. Siispä koirahuone on alkanut tulemaan tutuksi. Myös Nelli on vihdoin päässyt vähän läheisempään kontaktiin pentujen kanssa. Nelli onkin kovin ihastunut pikkuipanoihin! Hymy Se vain ei oikein tajua, että miten pienistä oikein onkaan kysymys ja haluaisi kovasti leikkiä jo niiden kanssa. Myös vierailijoita on meillä käynyt. Ensimmäisenä kävi Akun kasvattaja ja tänään yksi ostajaehdokasperhe lapsineen. Nita ei ollut kovin ihastunut vierailijoista, mamma lienee vähän huolissaan siitä viekö ne hänen pennut mukanaan.

Tässä vielä painot tältä päivältä:

Poika1 914g

Poika2 984g

Tyttö 964g

Aika tasaista sakkia ja näyttää siltä, ettei näistä kovin suuria kasva. Mutta eihän sitä tiedä, kun menen näin sanomaan, niin tulee tietenkin collien kokoisia. Kieli ulkona