Viime päivityksestä on luvattoman kauan aikaa. Onhan tässä kaikenlaista tapahtunut välillä, josta olisi voinut kertoa.

Oma elämä on mullistunut pienen pojan myötä, joka syntyi kuukausi sitten. Viime vuosi meni enemmän siis omaan raskauteen keskittyen ja koiratreenailutkin jäivät loppuvuodesta jo kokonaan erinäisten kipujen vuoksi. Jotain sain kuitenkin aikaiseksi, sillä nyt on kehätoimitsijakortti lompakossa ja agilityn koulutusohjaajan peruskurssin ensimmäinen osa käytynä. Ohjasin syksyllä myös agilityn alkeiskurssia.

Nellin kanssa kisailut jäi vähäiseksi. Yksi nolla saatiin kuitenkin agilityn kolmosluokassa tehtyä. Tokoa ei treenattu lainkaan. Nitan kanssa sen sijaan kisattiin ensimmäisen kerran agilityn möllikisoissa, jotka oli myös seuranmestaruuskisat. Oltiin seuranmestaruudessa toisena!

Pihka kävi yhden kerran näyttelyssä vielä noiden kahden aikaisemmin mainitun lisäksi ja sai EH:n. Myös Nikke debytoi näyttelyn saralla ja sai T:n ja H:n. Nikke on hieman suurikokoinen ja toinen korva on pystyssä. Lisäksi tykkää kantaa häntää korkealla. Näemme Nikkeä toivottavasti muissa lajeissa tulevaisuudessa!

Nikke ja Pihka kävi myös terveystarkistuksessa loppuvuodesta. Tulokset olivat parasta A-luokkaa, sillä molemmilla oli A/A-lonkat, 0/0-kyynäreet ja 0/0-polvet! Pihkalla valitettavasti löytyi muutama ylimääräinen ripsi, mutta Niken silmät todettiin täysin puhtaaksi. Pihkalle tehtiin lisäksi virallinen sydänkuuntelu, jonka tulos oli ettei neidillä ole sivuääniä. Vielä olisi kiva saada Jekunkin tulokset!

Haaveissa olisi teettää Pihkalle tänä vuonna pennut, jos vain sopiva uros löytyy. Astutus olisi noin puolen vuoden päästä.