Käytiin keskiviikkona pitkästä aikaan hallilla treenaamassa. Otettiin siis agilityä ja erityisesti kontakteja. Yritin saada Nelliä kiihdytettyä pyörittämällä muutamaa hyppyestettä ympäri ja sieltä sitten puomille, A:lle tai keinulle. Jos oikein vedätän, niin rimat tuntuu kyllä tippuvan, mutta kontaktit meni oikein nätisti. Otettiin myös keppejä siten, että vedätin sivulle ja eteen.

Käytiin ihan normaalisti lämmittelemässä ennen treenejä, mutta jälkiverryttely oli lähinnä pikku kävely. Olisi pitänyt ottaa paremmin huomioon niin treenatessa, että verryttelyissä, ettei olla vähään aikaan oikein tehty mitään. Nelli oli nimittäin seuraavana aamuna jäykän oloinen, portaat tuli todella hitaasti alas. Siispä päätin heti vähän hieroa ja venytellä sitä. Se tuntuikin auttavan heti.

Päätin, että katson vielä työpäivän jälkeen torstaina, että pääsemmekö hakutreeneihin. Lenkkeily sujui hyvin, joten päätimme lähteä. Meillä menikin treenit erinomaisesti! Otettiin siis neljä maalimiestä irtorullilla. Ensimmäinen oli kuopassa ihan istualteen. Pienen pieni haukku pääsi maalimiehen luona, mutta tosi reippaasti toimi, ei vaikuttanut pelokkaalta tms. Toinen maalimies oli umppari, sellasen kehikon ja maastokankaan alla. Tämän Nelli ensin kiersi ja sitten toi suoraan rullan minulle. Ihan hiljaa työskenteli. Kolmas maalimies oli melko lähellä hassussa makuuasennossa. Nelli toimi todella hienosti, mutta ottikin yllätyksekseni kiintorullan. Ja kun maalimies ei huomannut tätä eikä reagoinut heti näytöllä, niin Nelli oli vähän sekaisin kun maalimiehellä oli rulla kädessä. Siinä sitten pienet haukut pääsi. Muuten meni tosi hyvin. Viimeinen maalimies oli hankalasti suopursujen keskellä makuuasennossa. Nelli työskenteli hyvin ja toi yllätykseksi taas kiintorullan, vaikka olin sitä juuri edellisen yllätyksen vuoksi kiristänyt. Tällä kertaa tajusin huutaa maalimiehelle, että palkkaa Nellin. Viimeinen meni siis aivan erinomaisesti! WAU! Olin todella hämmentynyt. ;)