Kävimme Nellin kanssa kisaamassa OKK:n kisoissa 12.9-13.9. Tuomarina oli Kari Jalonen. Radat olivat juuri sopivan haastavia ja taisivat sopia meille hyvin.

Lauantaina A-kisassa tuli nopsa 5, jolla sijoituimme 3. B-kisassa puhdas nollarata, vaikka melkoinen säheltämisrata olikin. Sillä sijalle 2. Kasvattajalta tuli vaatimus nousta sunnuntaina kolmosiin... D-kisa oli ennen C-kisaa, joka oli hyppyrata. Toivoin oikeastaan, ettei nousu tulisi ainakaan D-kisassa, ettei jouduttaisi kolmosluokkaa odottelemaan. ;) Kontaktit tuottivat edelleen harmaita hiuksia ja D-kisassa hypättiin A:n alastulo samalla tavalla kuin A-kisassa. Lisäksi sähläilin Nellin huonosti pituudelle, jossa palikka kaatui. 10 oli tulos, jos oikein katsoin niin nopeimmalla ajalla. C-kisassa sitten ei tarvinutkaan kontakteista välittää ja teimme hienon nollatuloksen. :) Ja sijoitus oli toinen, joka juuri riitti tällä kertaa SERTiin! :D Starttaamme seuraavalla kerralla siis kolmosluokassa!

Nitan kanssa aloitettiin sunnuntaina treenit ryhmässä. Menimme suoraan jatkoryhmään. Syksyn mittaan katsellaan, mihin suuntaan meidän harrastus etenee. Nita ainakin silminnähden nautti treeneistä, silmät loistivat ja se oli tosi täpinöissään.