Tänä iltana olikin erittäin mukava hakuilta; aurinkoinen ja sopivan tuulinen. Nellille otettiin neljä maalimiestä ja kiintorullalla. Toinen puoli alueesta oli heinikkoista, risuista ja kivistä, toinen suht helppoa ja tiivistä kangasmetsää. Heinikolle otettiin noin kolmeenkymppiin ja metsään noin viiteenkymppiin. 

Alussa kaksi maalimiestä eteni näkölähtönä, loput kaksi oli valmiina. Ensimmäinen maalimies oli heinikon puolella. Nelli lähti hyvin, mutta tuli takaisin ilman rullaa. Lähetin sen uudelleen ja sitten sujui nappiin. Maalimies kertoikin sitten, että Nelli oli ensin ottanut jonkun risun suuhun ja lähtenyt sitä tuomaan. :P Seuraava haettiin niinkuin piti. Kolmannella kerralla Nelli meinasi karata, mutta totteli hyvin ja tuli takaisin heti. Näytöllä juoksi ensin hieman maalimiehestä ohi.  Neljäs taas meni ihan putkeen.
 
Nellille sopii selvästi tämä kiintorulla. Yhtään ei haukkunut eikä rullan kanssa ole mitään ongelmaa, ihan selvästi on tajunnut mitä pitää tehdä. Pitänee alkaa miettimään, miten tästä eteenpäin. Kehtaisiko miettiä pk-kisoihin tähtäämistä... Hehe! En tiiä.