Tänään Nellin piti ilmeisesti päästellä höyryjä ekalla radalla, sillä se veteli ihan miten sattui. Ei ollenkaan normaalia meininkiä siis. Tosin sama virhe taas tuli, eli A-esteen alastulokontakti jäi tekemättä vaikka mielestäni näytin sen hyvin. Sen jälkeen se ohitti muurin ja korjatessa tiputti muurin palikat. Sitten vielä meni yhden esteen ohi, oisko ollut hyppy. Eli yhteensä 20 virhepistettä, kumma kyllä ei yliaikaa... Oltiin vissiin kuudensia.

Toka radalla päätin käskyttää paremmin, etenkin A-esteen piti onnistua nyt. Rata menikin todella kivasti, mutta sitten tein pienen ohjausvirheen ja ohjasin koiran ohi yhden hypyn. Muita virheitä ei onneksi tullut, vaikka hankalia kohtia kyllä oli radalla. Tuloksena siis 5 ja 2. sija. Eli saimme myös tänään ruusukkeen ja lahjakortin. ;) Jee!

Mutta kokonaisuudessaan jäi kyllä hyvä fiilis viikonlopun kisoista! Nolla tietenkin lämmittää mieltä eniten, mutta sekin on hieno saavutus ettei yhtään hylkyä tullut! Meillä on ihan kiva meno päällä, ehkä noita nollia vielä sattuu enemmänkin, tai sitten ei.