Nenitan A-pentue täytti 9.5 jo 2 vuotta! ONNEA PIHKA, NIKKE ja JEKKU! Aika menee niin kauheaa vauhtia... Etenkin tämä vuosi on hurahtanut ihan omaa vauhtiaan. Poikamme täyttääkin ensi viikolla 5kk. Tuntuu siltä, että ihan äsken hän syntyi keskellä talvea. Siis miten voi olla jo kesä?

Aloitimme agilityn kesäryhmissä Nellin ja Nitan kanssa. Ihanaa päästä taas harrastamaan. Nellin kanssa ehdittiinkin toukokuun puolella hakemaan jo kaksi hylkyä parissa startissa. Mitään enempää en edes odottanut, sillä treenausta ei meillä alla ollut. Mukavaa silti oli ja näyttää siltä, että meillä alkaa taas pikku hiljaa sujumaan treeneissä. Kauaa meillä ei uraa ole enää jäljellä, sillä Nellillä alkaa olla ikää ja paikat jumittaa toisinaan treenien jälkeen...

Haaveissa ja tavoitteena onkin alkaa kisaamaan seuraavaksi Nitan kanssa. Meillä menee ihan nätisti, mutta kepit pitäs oppia. Ne ei meinaa mennä oikeen jakeluun... Nita ei ehkä ole se penaalin terävin kynä, mutta intoa sekä vauhtia piisaa.

Yritämme myös Pihkan kanssa päästä syksyllä agilityn alkeiskurssille. Se ois sopivassa iässä ja uskoisin siitä tulevan mulle vielä kisakoira... Pihka on ilmoitettu Oulun näyttelyihin molemmille päiville. Emme odota suurta menestystä, mutta haetaan nyt arvosteluja lisää. Treenaukset jäänee vähemmälle ja turkkikaan ei ehkä ole parhaillaan.

Meillä on muuten uusi koira. Jenkkituonti Reina on australianpaimenkoira viralliselta nimeltään GEARHARTS REINA AZUL. Suuri kiitos Judhille & Blakelle & Kristille tästä upeasta koirasta! Reina asustaa Kempeleessä Eevan ja Heikin, Mina-aussien sekä Muffi-kissan seurana ja harmina. Lisää Reinasta täällä: perri.vuodatus.net/