Jos nyt joku ei vielä ole tietoinen, niin minulla on toinenkin aussie nimeltä Jess's Especially for You eli Jetta. Tämä nuori aussieneitokainen on sijoituksessa Heidillä Kuusankoskella. Onneksi ovat piakkoin muuttamassa paljon lähemmäs Oulua eli Kannukseen, pääsee sitten tervetimään tytteliä useammin. Tähän mennessä olen nähnyt Jetan vain kaksi kertaa, joista toinen oli Hollannista hakureissu. Nythän se on jo kasvanut mahottomasti, täytti äskettäin 6kk. Ilmoitin Jetan ensimmäisiin näyttelyihin. Debyytti on pentuluokassa Kouvolan näyttelyssä 18.8. Toinen on Aussie Openissa 25.8 pikkupennuissa (5-9kk).

Nelli näyttäisi pian aloittavan juoksun, ainakin on turvotusta ja sellaista enteilevää käyttäytymistä. Saa nähdä meneekö tämä silleen, että mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Ens viikon lauantaina lähetään Roomaan, saas nähdä päästäänkö astuttamaan reissun jälkeen vai onko parhaat päivät jo sitten ohi menneet... *huoh*

Lähetin juuri kyselyn tokokisapaikasta. Tarkoitus olisi osallistua Nellin kanssa syksyn aikana muutamaan tokokokeeseen ja tähtäin on toki TK2:ssa, mutta voi mennä ensi vuoden puolelle sen saavuttaminen. Meillä olisi vähän hiomista muutamassa liikkeessä... ;)