Käytiin sunnuntaina 3.1.10 Pihkan kanssa Match Showssa Hiukkavaarassa. Toinen oli ensin aika pelokkaana, mutta onneksi sitten rauhoittui ennen kehään menoa. Pihka kaipaisi runsaasti lisää tällaisia kokemuksia. Mukavinta on kuitenkin, että se loppupeleissä osaa sitten kuitenkin rentoutua. Kehäesiintyminen olikin sitten ihan yllättävän hyvää, se liikkui kohtuullisesti, esiintyi nätisti pöydällä ja aika hyvin jaksoi seisoakin paikallaan. Punainen nauha tuli ja päästiin ensin myös pienissä pennuissa jatkoon, muttei lopulta sijoituttu.

Päätin sitten eilen ilmoittaa Pihkan nätötreenikurssille. Käymme hieman treenaamassa näyttelykäyttäytymistä ennen varsinaista näyttelyä. Olen ilmoittanut Pihkan Alavuksen näyttelyyn. Saa nähdä miten se sitten siellä käyttäytyy. Shelteille oli mukava tuomari, niin päätin ilmoittautua mukaan. Toivon sieltä Pihkan saavan sieltä siis mukavia kokemuksia.

Lisäksi tässä suunnittelen, että ilmoittaisin Pihkan myös jollekin muullekin kurssille. Saa nähdä, näitä treenipäiviä kun on Nellin ja Nitankin kanssa aika paljon. ;)