Koska agiohjaajamme oli perunut treenit päätin mennä lenkille koirien kanssa ja sitten lämmittelyn jälkeen hallille. Otettiin Nellin kanssa keppejä eri kulmista häiriöesteen, tällä kertaa putken ollessa vieressä. Aluksi meinasi putki vetää koko ajan koiraa eikä keppejä ees nähny. Mutta sitten alkoi sujumaan. Vähän on Nellillä vielä hankaluuksia hahmottaa keppien aloitusta. Lisää treeniä siis...Takaahyppyjä otettiin myös ja totesin, että koira kyllä ymmärtää takaa käskyn. Myös pientä radantynkää treenattiin.

Nitankin kanssa piti ottaa vähän esteitä. Ensin otettiin ensimmäistä kertaa pöytää. Tosi hyvin meni siihen ja istui heti käskystä. Vähän oli hankaluuksia pysyä paikallaan, jos minä liikuin. Rengastakin otettiin, ei näyttänyt olevan ongelmia. Putket on ihania ja niitä tehdään vaikkei pyydettäisikään. ;) Mutta otettiin siis niitäkin. Hyppy on vielä vaikea hahmottaa korkeampana, menee mieluummin ali... Otettiin myös kontakteja hieman.

Lopuksi treenasimme Nellin kanssa tokon avoimenluokan luoksetuloa. Samoilla metodeilla kuin ennenkin ja kyllä se tuntuis menevän eteenpäin.