On taas tullut vähän huonosti täyteltyä tätä treenipäiväkirjaa. ;) On niin kamalasti muuta mietittävää juuri nyt, etten ole ehtinyt tätä päivittää. Treenailutkin jää meillä ihan muutamaan kertaan ennen elokuuta...

Eilen kävimme treenailemassa tokoa. Otettiin ruutua, paikallaoloa, seuraamista ja pysäytyksiä, noutoa ja luoksetuloa. Eli vähän sekalainen treeni, jossa kokeilin miten koira toimii ja toimihan se! Nelli oli niin kamalan innoissaan treeneistä taas. Kaikkea pientä hiomista tarvitaan, mutta periaatteessa voitais vaikka mennä suorilta kisoihin. Edellis viikolla kävimme myös treenailemassa samalla nurmialueella, mutta silloin satoi ja paukkui ukkonen, joten ei tehty kovin montaa juttua. Silti koira toimi hyvin, into riitti.

Viime viikolla käytiin hakuilemassa. Otettiin kolme maalimiestä. Nelli ei aluksi meinannut lähteä ollenkaan, mutta sitten kun haki maalimiehet, niin kaikki meni hyvin. Ei tainnu pahemmin kellekään haukahdella ja muutenkin oli tosi reipas. Välillä ei tuullut yhtään, joten ei ehkä saanut hajua maalimiehistä ja sen takia ei mennannut lähteä. Mutta koiranhan pitäisi käydä kuitenkin tarkistamassa asia, riippumatta siitä saako heti hajua. Pitäisi treenata myös tyhjiä jossain vaiheessa.

Nelli on siis parantunut hyvin leikkauksesta ja elämme jo ihan normaalia elämää ilman rajoituksia. Haava on umpeutunut kauniisti. Mahassa on lähinnä itikan pistoja, ja niitä itikoita tosiaan riittää!