Eilen hakuilimme taas. Tällä kertaa varustauduin siten, että voin joka välissä juottaa Nellin. Siitä oli selvästi hyötyä, yksikään rulla ei tipahtanut. Hymy Olin suunnitellut ottavani kolme maalimiestä ja yhden tyhjän, niitä tyhjiä tulikin sitten useampi.

Ensin kävin näyttämässä Nellille etukulmissa olevat maalimiehet ja vein sen takaisin autoon. Tässä välissä otettiin yksi koirakko. Sitten maalimiehet olivat valmiina siellä noin viidessäkympissä. Nelli lähti todella hyvin molemmille maalimiehille. Ekalla kuitenkin pääsi hieman haukkua, arvasinkin tämän jo etukäteen, sillä se oli hieman kieroksilla siinä vaiheessa. Mutta haukku oli tosi pientä ja oli kuulemma heti kuitenkin alkanut työskentelemään paikan päällä. Näyttökin meni oikein hienosti. Toinen maalimies sitten olikin vahingossa kaartanut alueelta ulos ja minä lähetin koiran ihan väärään paikkaan. Tästä tulikin sitten yksi tyhjä pisto. Jouduttiin sitten palaamaan taakse päin, mistä se maalimies löytyikin erittäin hienosti ilman mitään ylimääräisiä höpinöitä. Sitten tein toiselle puolelle tyhjän piston. Aluksi se kaarsi kauheasti vanhalle piilolle, olisi siis pitänyt lähettää vielä eteenpää. Siksi pistin sen uudelleen, koska en ollut tyytyväinen ekaan pistoon. Toinen olikin oikein hyvä ja sieltä pistin yliheittona Nellin toiselle puolelle, jossa oli puolipakeneva. Tämäkin meni aivan loistavasti!

Meillä on kyllä selkeää edistymistä tapahtunut tässä viime aikoina. En tiedä mistä johtuu, ehkä siitä pitkästä tauosta, mikä meillä oli keväällä?Silmänisku