Käytiin tänään jälleen hallilla reenaamassa. Agilityllä aloiteltiin ja harjoiteltiin tänäänkin hyppyjä takaa käskyllä ja keppejä vaikeasta kulmasta. Laitoin neljä hyppyä riviin ja kepit n. 90 asteen kulmaan hyppyihin nähden. Oli kyllä vaikeaa, etenkin kepeille meno, mutta onnistui se muutaman kerran. Nellillä meinasi taas olla sellainen draivi, ettei se paljon mun ohjauksista piitannut vaan syösyi esteelle, jonka seuraavaksi edessään näki. Huoh! Mutta niin paljon meni hyvinkin, ettei viitsi tästä masentua, ainakin koira nauttii!

Tokossa treenattiin erityisesti luoksetuloa. Näyttää toimivan suht hyvin, kun pistän Nellin taakse namin ja kutsun luokse ja pysäytyksen jälkeen se saa hakea namin. Eli treenataan tätä taakse palkkaamalla. Välillä ongelmaksi meinaa muodostua se, ettei Nellin mielestä ole mitään järkeä jättää namia ja tulla mua kohti. Lisäksi otettiin vähän kaukokäskyjä, estehyppyä ja seuraamista sekä yhden minuutin paikallaolo, kun olin poistunut hallista.

Tuli kyllä sellainen olo näiden harkkojen jälkeen, että tekisi mieli taas joskus kisata. Siis näyttää kovasti siltä, että etenemme asioissa! :) Syksyksi on suunnitteilla osallistua tokon avoimenluokan kisoihin ja tietty agilityssäkin tehdään useampi startti.