Kävin koirien kanssa lenkillä, josta osa hölkättiin. Onhan mulla hölkkäkausi menossa. ;) Ekalla ohituksella hallissa näytti olevan porukkaa, joten juoksimme pidemmälle pururataa ja palasimme sitten noin parinkymmenen minsan päästä takaisin. Tällöin sopivasti tämä porukka teki lähtöään hallilta.

Ihan aluksi otin Nellille 2 minuutin paikallaolon. Menin itse pois hallista ja suljin oven. Kurkistelin välillä ovesta olevasta reiästä, että se tosiaan pysyy paikallaan. Se pysyikin tosi hyvin, ei edes ollut takamustaan kellauttanut, kun palasin. :)

Päätin ottaa Nellille taas keppejä eri kulmista. Se ei kyllä tosiaan hae ekaa väliä mitenkään hyvin kulmista. Suoraan se kyllä osuu aina oikeaan, mutta mitä hankalampi kulma, sen todennäköisemmin se hakee väärältä puolelta tai kohdasta. Hmmm, oisko kellään mitään ehdotuksia, miten pitäisi treenata? Treenausta ainakin jatketaan. Otettiin myös hieman kontakteja ja pieniä radan pätkiä. Kontaktit oli kyllä hyvät.

Nitakin kun oli mukana, niin piti sen kanssa myös käydä vähän agilityä ottamassa. Se on niin hassu, se vetää esteitä ihan innoissaan ja ihan itse. Se varmaan ei välittäis ees saako se palkkaa vai ei. Otettiin sitten hieman hyppyjä (matalia), putkea, kontakteja ja keppejä. Nitan kanssa ei olla kovin vakavissaan... :P

Lopuksi otin vielä kaukkareita ja luoksetuloa. Ei viitsinyt jahkata kovin pitkään, kun meni todella hyvin. Siinäpä sitten meidän treenaukset siltä päivää.