En ole taas pitkään aikaan ehtinyt päivittää tätä blogia, se on jäänyt täysin unholaan. Ne muutamat blogipäivitykset, mitä olen tehnyt, on mennyt rakennusblogiin. Taloprojekti on vielä kovasti kesken, mutta edistystä on kyllä sen suhteen tapahtunut. Ehkä me muutaman kuukauden jälkeen pääsemme muuttamaan uuteen kotiin.

Viime vuonna ihana kasvattini, Nikke kävi jalostustarkastuksessa saaden hienot arvostelut. Nikke on myös peilattu jälleen tervesilmäiseksi. Nikke on upealuontoinen ja komea perhekoira, joka on myös luustoltaan terve. Nikkeä voi kysellä jalostukseen minun kauttani.

Viime vuonna piti pitää taukoa agilitytreeneistä. Nyt keväällä aloitin Pihkan kanssa treenaamaan yli vuoden tauon jälkeen. Itsellä oli noin 8kk tauko kokonaan, sillä viime keväänä treenasin Nitan kanssa. Nyt minun täytyi valita Nitan ja Pihkan väliltä, sillä aika ei riitä kaikkeen. Kesällä ehkä menen molemmilla koirilla, jos aika riittää tai sitten mies ehkä saa tahtonsa läpi ja en pääse ollenkaan treenaamaan. 

Syksyllä olisi tarkoitus pennuttaa vihdoinkin Pihka. Urosvalinta on aikalailla jo tehty, joten jos kaikki vain menee suunnitelmien mukaan, niin meille olisi yli neljän vuoden tauon jälkeen tulossa pentuja. Tässä ois silmäpeilauskin ensi kuussa, jota saa jännätä ensin.

Ensi kuussa siis terveystarkastukseen on menossa molemmat shelttini sekä sijoituskoirani. Melkeen tärisen jännityksestä jo nyt!