Käytiin Nellin kanssa hakuilemassa sunnuntaina. Otettiin taas sillä tavalla pari maalimiestä, että he kävivät näyttäytymässä metässä, jonka jälkeen Nelli meni parin koirakon ajaksi autoon odottelemaan. Otin hallintaa vielä ennen kuin Nellin kanssa lähettiin ukkoja metsästä etsimään.

Maalimiehet oli noin 50 metrissä, ensimmäinen etukulmassa toinen vähän edempänä. Maalimiehet menivät alueen ulkopuolelta paikoilleen. Käytössä oli irtorullat. Nelli lähti ensimmäiselle maalimiehelle erittäin suorasti. Näin, että se kävi oikeassa paikassa ja alkoi tulla takaisin, mutta ilman rullaa. Luulin, että se tiputti sen vähän matkan päästä ja käskin nostaa rullaa. Nelli etsi kaulastaan kiintorullaa, joka ei edes ollut sillä kaulassa. ;) Huusin maalimiestä antamaan uuden rullan ja laitoin koiran uudelleen. Tällä kertaa kaikki meni nappiin. Maalimies kertoikin sitten Nellin yrittäneen ottaa maalimiehen vieresssä ollutta keppiä!

Toiselle maalimiehelle lähetin huonosti ja Nelli jäi taas pyörimään puoleen väliin. Lopulta se kuitenkin haki maalimiehen oikein nätisti ja näytölläkään ei ollut ongelmia.

Erityisen iloinen olin siitä, ettei Nelli haukahtanut kertaakaan vaan teki kunnolla töitä!