On tässä ollut kaikenlaisia kiireitä, sen vuoksi blogi on jäänyt todella vähäisille päivityksille. Ei ole tullut kirjoiteltua meidän treeneistä juuri mitään. Käydään nyt tässä kuitenkin hieman lajeja läpi.

Toko. On edennyt ihan hyvin ja tämän kauden tavoite toteutu eli ykköstulos avoimesta luokasta. :) Syksyn tavoitteena on saada kasaan vielä kaksi ykköstulosta avoimesta, jonka jälkeen kisatavoitteita ei enää olekaan. Jatkamme kuitenkin aivojen aktivointia opettelemalla seuraavien luokkien liikkeitä. Ja kenties vaikka joskus myöhemmin saisin ihme päähänpiston ilmoittautua kisoihin...

Agility. Sanoisin, että olemme edenneet ja itsekin olen hieman kehittynyt. ;) Syksyllä panostamme kisoissa kontaktien suorittamiseen. Ei siis mitään "se oli suunnilleen siinä" -kontakteja. Ja tavoitteena olisi tietenkin saada lisää nollatuloksia.

Haku. Vähäisten harjoituskertojen vuoksi emme ole juurikaan edenneet. Syksyn aikana on tarkoitus opettaa kiintorulla ja etenemistä.

Mutta tällä hetkellä Nelli on toipilaana parantumassa steriloinnista. Emme treenaa 2-3 viikkoon lainkaan. Katsotaan josko sen jälkeen taas löytyisi intoa lisää.