Vietimme agilityn täyteisen viikonlopun 27.8-28.8. Kävin kisaamassa 9 starttia Nellin ja Nitan kanssa. Olin ilmoittanut etukäteen kummatkin kaikkiin neljään viralliseen kisaan ja sitten päätin vielä miehen kannustamana osallistua myös Nitan kanssa mölliradalle, kun meillä oli vielä mahdollisuus ennen virallisia startteja.

Ensiksi Nita mitattiin mediksi. Vuosi aikaisemmin mittailimme samaa, joten olinkin ilmoittanut Nitan jo medeihin. Mölleissä ei ollut kuin kolme osallistujaa mediluokassa, joten palkintosija oli varma jo etukäteen. Starttasimme viimeisinä ja kun kaksi ekaa paria teki virheitä, tiesin, että nollalla voittaisimme. No niinhän siinä sitten kävi, että teimme hienon puhtaan radan! Viime vuoden hopea muuttui siis kullaksi!

Virallisissa teimme Nitan kanssa lähinnä hylkyjä...

Nellin kanssa oli mukavaa kisata. Saimmekin ekalta hyppyradalta puhtaan nollatuloksen ja näin ollen kilpailukirjaan tuloksen!   Ekalta agilityradalta puolestaan tuli hylkäys, kun yksi hyppy meni väärin päin. Tehtiin toisellakin hypärillä puhdas rata, mutta harmittavat 0,27s yliaikaa... Viimeiseltä agilityradalta tuli pari virhettä kun yksi rima tippui ja kepit aloitettiin ensin väärältä puolelta, yliaikaakin tietysti tuli. Ei siis kauhean hyvin pärjätty piirinmestaruuskisoissa, vaikka ekan radan jälkeen asetelmat ei olleet lainkaan huonot. Seuramestaruusradalta tuli harmittavasti tuo hylkäys.

Todella mukava viikonloppu siis takana! Sunnuntaina vielä sää suosi helteillä.