Käytiin viime sunnuntaina Nitan ja Pihkan kanssa shelttilenkillä ja nähtiin siellä Popi (Nenitan Beat of Heart). Popi on varsin reipas ja komea koiran alku. Kävimme lenkin jälkeen kurkkaamassa agilitykisojakin Animagi hallilla ja sielläkin poika oli ihan kuin kotonaan, vaikka ihan ensimmäisen kerran oli tuollaista koiratapahtumaa katsomassa. 

Myös Lucan (Nenitan Beach Rockin' Beat) kanssa menee hienosti Vaasan kodissaan. Paljon on pojissa muuten samaa näköä ja tasaisesti kasvavat. Lopullista kokoa on toki vaikea ennustaa kummastakaan, mutta hyvät mahdollisuudet on tulla juuri sopivan kokoiset. :) 4kk iässä Luca siis 32cm ja 4,9kg, Popi puolestaan 30cm ja 4kg.
 

11012287_10206383835577762_739558709_n.j

Luca (c) Marko Kauppi

IMG_7377.jpg

Popi (c) Merja Ulvi

Käytiin koirien kanssa moikkaamassa Nikkeä Tupoksella maaliskuun loppupuolella ja otettiin yhteiskuvakin. Nikke on aina ihana hurmaava itsensä, paitsi ei ehkä Nitan ja Pihkan mielestä. :D

Nikkejakumppanit.jpg

 

Käytiin tuossa Nitan ja Pihkan kanssa eläinlääkärilläkin. Nitalla on kyljessä hyvänlaatuinen rasvakasvain, jolle ei ole tarvista mitään tehdä. Säikähin vähän kun huomasin sen, mutta onneksi ei ole mitään vaaraa vaan mummeli voi hyvin. Pihkalla puolestaan oli hormonaalinen ihotulehdus, joka hoitui muutamalla ab-shampoopesulla. Lisäksi hankin tytöille Bravecto punkin- ja kirppujen torjuntatabletit, jotka annoin aprillipäivänä. Uudet pitää antaa sitten heinäkuun alussa, sillä niiden teho on 3kk. Muistakaapa tarkkailla koirianne lenkkeilyjen jälkeen, sillä punkkikausi on jo alkanut!